水療法轉介

水療法轉介

在 Paws in Motion,我們明白到物理治療和康復療程中利用水的一環是非常重要。

我們可為客戶提供泳池或使用水底跑步機作轉介,以及在開放水域游泳給建議。

水能提供幾項性能:

  • 在運動過程中,浮力可以減少對骨骼和關節上的壓力。
  • 靜水壓可減輕水腫
  • 增加阻力能迫使肌肉和心血管系統更有力工作。

犬隻一般不會在水中及陸地上使用同樣的擺動方式,體能亦是影響肢體運作的另一原因。 考慮到水的性質,寵物的健康及傷況能確定將其納入康復過程的合適時間至關重要。 視乎寵物的體能,在手肘移位的情況下,康復過程使用水療是非常有益。 然而,在膝蓋或其他重建手術後,產生的阻力可能會對病情有害。

Trail running – keeping you and your doggy fit!

Monday 5th December 2016

With the arrival of cooler weather in Hong Kong, there isn’t a better time to introduce your dog to trail running. Not only will YOU benefit from the exercise with improved health, fitness and energy levels, but so will your dog.

Read Blog

Pawz Boots

Pawz is the world’s only disposable and reusable, waterproof dog boot. Made of natural rubber, Pawz are 100% biodegradable.

Product Details

冷凍療法和溫效療法

溫效療法是將熱或冷元素應用於身體上,以緩解疼痛,控制炎症及腫脹問題。

More

Subscribe for updates and news of offers