定制輪式拉車及支架配件

定制輪式拉車及支架配件

我們訓練有素的工作人員會隨時為您提供指導,協助測量,安裝和持續使用輔助設備。

我們所提供的服務為您作出決定後,助您了解各種選項以及如何檢查配件大小是否適合。

我們偶爾會需要為寵物採購輔助設備。期間我們會建議使用繫帶或防滑輔助設備,以便在短期內支持在康復中的寵物。患有慢性及持續性活動問題的寵物,我們建議使用夾板或定制的矯形裝置來維持無痛活動能力。或可使用輪式拉車來給予應有的積極能力。
Paws in Motion 對以下貨品可提供購買或租賃服務。我們亦可安排您的貓隻,狗隻或兔子作檢查及量度:

  • Othopets
  • Walkin’ Wheels
  • Thera-paw
  • GingerLead harness
  • Help ‘Em Up harness
  • Dr Buzby's Toe Grips
  • Sticky Paws

Stifle Braces - an alternative to surgery

Saturday 24th December 2016

When surgery is not possible, Paws in Motion can help in the treatment of painful Cranial Cruciate Ligament (CCL) tears with the fitment of a uniquely created stifle orthoses (dog knee braces) to provide support and stability.

Read Blog

Pawz Boots

Pawz is the world’s only disposable and reusable, waterproof dog boot. Made of natural rubber, Pawz are 100% biodegradable.

Product Details

運動療法

由Paws in Motion的獸醫及犬隻治療師特別設計的運動治療主要針對肌肉特及其全面性,以確保滿足寵物的需求。這是復康治療中的重要一環。

More